На новом задатку

ФК Задругар у пролећном делу сезоне као шеф стручног штаба са клупе предводиће доскорашњи првотимац и капитен зелено белих Дејан Спасић. Њему ће у раду такође помагати бивши играч тог клуба Саша Ђенисић ( први помоћник ) и тренер голмана Небојша Томић.

Хтео бих овом приликом да се захвалим досадашњем шефу струке Александру Пакићу који је наш тим водио пуне четири године. Одлучили смо се да укажемо шансу нашем играчу за коју се надам да ће је искористити на прави начин када је клуб резултатски тј. бодовно већ осигуран, речи су председника клуба Раше Филиповић.

Велика ми је част али уједно и обавеза да водим клуб у којем сам провео скоро десет година као играч. До скора сам са тим момцима играо а сада сам на сасвим другом задатку.

Припреме смо почели  1-ог Фебруара. Имамо добре услове за рад а послужило нас је и време. Одиграли смо до сада три пријатељске утакмице. Изгубили од Радничког ( О ) са 6:0, ремизирали са зонашима Таковом ( ГМ ) 1:1 и Пролетером из Јеловика такође 1:1. У плану су још две пријатељске утакмице са Врелом Спорт и Брезовицом речи су новог стратега Спасића.

Ма позив и предлог шефа Спасића, прихватио сам да му будем помоћник и надам се да ћу бити од користи и  њему и клубу и себи јер планирам овим послом да се бавим после завршетка каријере речи су помоћника Ђенисића.

Треба напоменути да првенство у зони Дрина почиње 18-ог Марта а ФК Задругар тог викенда дочекује екипу Спартака из Љига.